You are currently viewing steintrikes in holland

steintrikes in holland

Toen ik in 2006 voor het eerst op een trike ligfiets reed, was ik direct verkocht en wilde ik er ook een. Een gedegen studie leerde me dat een Steintrike uit Servië voor mij de ideale trike zou zijn. Niet in Nederland te koop. Dus op een fietsbeurs in Keulen kochten mijn partner en ik toen een Mad Max en een Nomad Sport. Door mijn belangstelling voor geavanceerde (fiets)techniek en mijn plezier in sleutelen werd ik al snel dealer van deze fantastische trike ligfiets. En dat ben ik inmiddels al 15 jaar.
De techniek is niet stil blijven staan. Steintrike modellen zijn verdwenen, nieuwe verbeterde modellen zijn in de collectie opgenomen. En aan nieuwe ideeën wordt volop gewerkt. Zo zijn alle Steintrike nu voorzien van voor- en achtervering, en is er zelfs een ‘fat trike’ ontworpen voor de avontuurlijke fietsenthousiast. En op alle trikes kan uiteraard een elektromotor geïnstalleerd worden.
Maak een afspraak en kom een keer kijken en proeffietsen!