You are currently viewing cycle vision en spezi

cycle vision en spezi

Vanaf de start was Wheels Reinvented present op de Cycle Vision, het bekende ligfietsevenement georganiseerd door de NVHPV, de Nederlandse Vereniging voor Human Powered Vehicles. We waren er tot en met 2014 elk jaar bij met een informatieve beursstand en demo Steintrikes voor proefritten. Sinds die tijd draait de Cycle Vision om de wedstrijden en zijn de beurs en het proefparcours er helaas niet meer.

Ook stonden we regelmatig samen met Steintrikes op de Spezi, de Spezialradmesse in Germerheim Duitsland. Wellicht dat u ons daar af en toe weer aantreft. Maar als u naar de Spezi toe gaat dan kunt u daar altijd een stand van Steintrikes vinden. Met alle informatie over de nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheid om een testrit te maken.